RENGÖR

rengör

SMÖRJER

smörjer

OPTIMERAR

Optimerar

Är du vår nästa ambassadör?

Redan 1984 tog vi fram recepten för våra kompletta bränsletillsatser.
Idén kom till för att erbjuda en marknadsledande blyersättning till äldre bilar då bränslebolagen började tillverka bensin utan bly, men vi nöjde oss inte med bara blyersättning…

Genom ett samarbete med den statliga Utvecklingsfonden tog vi fram vår bränsletillsats som smörjer, rengör och optimerar hela ditt bränslesystem och motor.

Tri-Paks MÅL ÄR ATT

Rädda alla motorer från bränslerelaterade problem och göra dem mer effektiva för att sänka utsläppen samt öka prestandan genom mer effektiv förbränning. 

Fördelar i vårt samarbete

10% av priset i provision, kolla kalkylatorn ovanför

Du får 10% i provision på produktens pris efter din personliga rabattkod(15%), detta fakturerar du exkl. moms. Till exempel; ett 6-pack kostar 1099kr med din rabatt kostar det 934kr, det betyder att du får fakturera 93,40kr för detta. Knappa in vad du tror du kan förmedla i kalkylatorn ovanför och se vad det blir på ett år.

Vi håller koll på varorna, du säljer

Du ska självklart inte behöva investera i ett stort lager om du inte vill. Därför använder vi oss av personliga rabattkoder i vår webbutik som är kopplade till dig. Så att vi kan hålla koll på hur mycket du säljer för att förmedla din förtjänst månadsvis.

50% av priset på din årsförbrukning

Eftersom du förstått vilken stor nytta Tri-Pak gör för dina kära fordon så vill vi att du ska kunna köra med Tri-Pak till ett självkostnadspris. Därför ser vi till att du får köpa 6-pack motsvarande din årsförbuking för 50% rabatt.
(max 2st 6-pack per år)