ÅR AV ERFARENHET

Tri-Pak har aktivt tagit vid där handelsbränslet inte räcker till sedan 1984.

Året var 1984 och bly i bränsle hade sedan en tid ifrågasatts. Bly är en tungmetall med stor miljöpåverkan och mer moderna motorer tog inte lika mycket skada av bränslen utan de oktanhöjande och smörjande egenskaperna som bly hade. Idén föddes att skapa en tillsats som bidrog med just dessa egenskaper men på ett mer miljövänligt sätt.

SEDAN 2019 HAR VI ÖKAT VÅRA MARKNADSAKTIVITETER OCH VÅR MARKNADSNÄRVARO

Nedan ser du ett axplock av olika event, aktiviteter och exempel på samarbeten med våra ambassadörer inom motorsport och bilbyggarscenen.

Samarbeten med prisvinnande bilbyggare

Aktiviteter, event och motorsport

Vår YouTube kanal

Vi har påbörjat arbetet med en youtube kanal som innehåller bland annat tester, intervjuer, olika användningsområden i form av instruktionsvideos och filmer från event. Målet är att fortsätta skala upp produktion av rörligt material under 2023 och det ni ser nedan är exempel på det som vi kommer att göra mer av!

Tri-Pak träffar Niklas Lilja

Niklas Lilja har världens mest kraftfulla Alfa Romeo 4C och arbetar på Koenigsegg, på hans långa meritlista är bland annat att han var föraren som i en Koenigsegg Agera satte världsrekordet för världens snabbaste serietillverkade bil. Han bjöd ner oss för att prata lite om hans bil och om våra tillsatser.
Se klippet här.

Säsongsfinal i STCC PÅ MANTORP PARK

Under säsongen 2021 var vi sponsor åt MA:GP och deras förare Mattias Andersson. Mattias är en otroligt erfaren förare och har överlägset flest starter i STCC. År 2021 tog han hem titeln för privatförarna. Vi var självklart på flera av racen och här är ett klipp från säsongsfinalen samt en kortare intervju med Mattias själv.

Instruktionsvideo/ Användningsområde

Tri-Pak har flera användningsområden än bara förebyggande vardagsbruk. Användningsområde väljer man genom dosering och i det här klippet går vi igenom hur man använder Dieselboostern för att rengöra sitt dieselpartikelfilter och återfå full effekt.

Tri-Paks Sociala medier

Det har lagts mycket resurser på att lyfta in Tri-Pak i 2020-talet, vi har skapat sociala medie sidor som uppdateras regelbundet och har iögonfallande material. 2022 har fokus legat på att knyta samarbeten med viktiga personer som kan hjälpa oss sprida vårat budskap vilket genererar mycket uppmärksamhet och följare. Vi kommer självklart att fortsätta växa i minst samma takt under 2023.

Bränsletillsats-komplett-Tri-Pak

Grossister / Leverantörer

Vi finns hos Sveriges största grossister för att det ska vara möjligt för dig att beställa genom synkade kassasystem och ta emot Tri-Pak med ordinarie leveranser. Saknar du någon eller vill handla direkt av oss så är det bara att du säger till.

tri-pak-hallmiba
tri-pak-hansen-racing
Tri-Pak-Huzells
Tri-Pak-Marineparts

Vi är Tri-Pak

I slutet av 2019 börjar vi arbeta med Tri-Pak, kort inpå det kom Covid-19, först till världen och sedan till Sverige. Event både för oss som företag men också för bilintresserade privatpersoner ställdes in. Det tvingade oss att hitta nya vägar och målgrupper. Utöver det arbete skred vi till verket med att utveckla Tri-Pak för att stå redo starkare och mer attraktiva än någonsin när restriktionerna lättades. Vi har trots den värsta kris som vi sett i modern tid ökat omsättningen varje år och står nu redo att möta fordonssverige med ett starkare erbjudande än någonsin.

Tri-Pak-Ludvig-Mårtenson

Ludvig Mårtenson

 Försäljning och affärsutveckling

0727 – 16 18 00
Ludvig@tripak.se

Tri-Pak-Robert-Norberg

Robert Norberg

 Försäljning och marknad

0768 – 39 07 00
Robert@tripak.se