Tri-Pak Bensinbooster –
Din kompletta bränsletillsats för bensin

Tri-Pak Bensinbooster är en välbeprövad lösning för att förbättra bränsleekonomi, rengöra bränslesystemet och reducera utsläpp. Den kompletta tillsatsen höjer oktantalet för en mer effektiv förbränning, minskar risken för degradering och isproppar, samt ökar livslängden på både bränslesystem och katalysator. För en bättre motorprestanda och ökad effektivitet, tillsätt Tri-Pak Bensinbooster i bränsletanken och upplev resultatet. Det är lätt att använda och kompatibelt med alla spritbränslen.

Upplev den förbättrade prestandan, kraften och accelerationen med Tri-Pak Bensinbooster.

Fördelar med Tri-Pak Bensinbooster

Klicka på var fördel för att läsa mer om vad Tri-Paks kompletta bränsletillsats gör för ditt bränsle. 

Komplett Allt-i-ett tillsats

Tri-Pak Bensinbooster erbjuder en komplett allt-i-ett lösning för bränslet. Den förbättrar bränsleekonomin, rengör bränslesystemet och minskar utsläpp. Boostern höjer också oktantalet för bättre förbränning och smörjning, tack vare den effektivare förbränningen och rena systemet ökar livslängden på bränslesystem och katalysator. Doseras enkelt direkt i tanken och kompatibel med alla bensinmotorer, är Tri-Pak den mest kompletta lösningen för ett mer optimalt bränsle.

Koncentrat som räcker till 350l

Tri-Pak är en mycket koncentrerad lösning som räcker upp till 350 liter bränsle. Denna höga koncentration gör det möjligt för Tri-Pak att hålla längre och kräver mindre dosering för goda resultat. Det innebär mer bränsleoptimering för pengarna och en enklare lösning för att upprätthålla en hög bränslekvalitet. Tri-Pak är kostnadseffektivt och den mest uppskattade tillsatsen för att förbättra bränsleekonomi och prestanda.

Rengör

Tri-Pak Bensinbooster är utformad för att rengöra bränslesystemet från sot, avlagringar och annat som kan påverka fordonets prestanda. Genom att använda bensinboostern regelbundet kan du säkerställa att ditt bränslesystem är fritt från blockeringar, avlagringar och oönskade föroreningar. Resultatet blir en mer effektiv förbränning och bättre motorprestanda. Få mer ut av ditt fordon med Tri-Pak Bensinbooster!

Höjer Oktantalet

Tri-Pak Bensinbooster är en allt-i-ett-lösning som bland annat hjälper till att höja oktantalet i bensinen. Detta leder till en mer effektiv förbränning och bättre smörjning av motorn, vilket i sin tur ökar fordonets prestanda och minskar risken för motorns slitage. Med Tri-Pak Bensinbooster kan du förvänta dig en jämnare och mer kraftfull körning, samt en längre livslängd för din motor. Tillsätt enkelt Tri-Pak i din bränsletank och upplev förbättringar i motorns prestanda och livslängd.

Smörjer hela bränslesystemet

Med Tri-Pak Bensinbooster säkerställer du att ditt bränslesystem är ordentligt smort. Vår unika blandning av utvalda smörjande ämnen hjälper till att förbättra bränslets prestanda och öka livslängden på din motor.

Ett smort bränslesystem innebär en mjukare och jämnare drift av motorn, mindre slitage och förbättrad bränsleekonomi. Dessutom minskar risken för störningar i hela ditt bränslesystemet.

Effektivare förbränning

Tri-Pak Bensinbooster ger en mer effektiv motor. Genom att smörja hela bränslesystemet från tank till avgas och höja oktantalet, förbättrar Tri-Pak förbränningen och gör att din motor arbetar på ett mer optimal sätt. Upplev en kraftfull och ekonomisk körning med vår allt-i-ett lösning, Tri-Pak Bensinbooster.

Motverkar Parafinering

Tri-Pak Dieselbooster motverkar parafinering! Med vår unika blandning av utvalda ämnen förhindrar vi parafinering av dieselbränslet, så att din dieselmotor alltid har ett optimalt bränsle i tanken. Kör säkert och effektivt med Tri-Pak Dieselbooster året runt.

Köld-skydd

Tri-Pak Bensinbooster – Ett effektivt köldskydd för ditt bränsle! Med vår hemliga blandning motverkar vi både parafinering och isproppar. Detta säkerställer en jämn och problemfri förbränning även under de kallaste vintermånaderna.

Upplev en trygg och effektiv körning med Tri-Pak Bensinbooster.

Niklas lilja väljer att köra med tri-pak i sin alfa.

Här hälsar vi på Niklas nere i Ängelholm och snackar bränsletillsats och galet optimerade bilar.

Life-hacks med Tri-Pak

Här blandar vi en startmix med Tri-Pak för att väcka liv i en gammal två-taktare som stått.

Life-hacks med Tri-Pak

Här blandar vi en startmix med Tri-Pak för att väcka liv i en gammal två-taktare som stått.

Förbättra din Bensins prestanda och förläng fordonets livslängd med Tri-Pak bensinbooster

Hur doserar man Tri-Pak Bensinbooster?

  • För alla bränslen: Bensinboostern är lämplig för alla sprit-bränslen.
  • Enkelt att använda: Tillsätt ca 70 ml eller ett skalstreck av bensinboostern till varje 50 liter bränsle för ett komplett bränsle. Vintertid rekommenderas dubbeldos.
  • Tävlingsbruk: Tillsätt 60 ml till 10 liter, då ökar oktantalet 4 punkter.
  • Problemlösande rengöring: Tillsätt 250 ml till 50 liter bränsle.