Tri-Pak’s fördelar

Tri-Pak har gjort valet av bränsletillsats enkelt, vi har samlat alla effekter som behövs i en samma tillsats. Gult för diesel och Blått för bensin/etanol. Tri-Pak har sedan 1984 tillverkats i Dalarna, Sverige. Utveckling skedde i ett samarbetade med Statliga utvecklings-fonden, en garanti för att Tri-Pak har den effekt som utlovas och gör skillnad för dig som användare.

Nedan har vi samlat vad Tri-Pak är & gör:

Komplett tillsats

Tri-Pak har samlat alla effekter du behöver från bränsletillsats i en och samma produkt. Detta för att både lösa problem men också förebygga dem i framtiden.

Effektiv mixtur som räcker till 350 liter

En flaska (500 ml) räcker till 350 liter bränsle. Detta ger ett literpris på 0,65kr för marknadens mest kompletta tillsats.

Rengör hela systemet

Hela bränslesystemet från tank, in i motor, genom motor och ut genom avgassystemet renas från avlagringar och håller sig rent.

Höjer Oktan / Cetan

Våra bränsleboosters innehåller ämnen som gör att du får ut mer av ditt bränsle.

Bättre Smörjning

Ser till att bränslesystemets komponenter hålls väl smorda och arbetar med mindre friktion. Tillsatserna håller även gummidetaljer som packningar och slangar i bättre skick under längre tid.

Effektiviserad Förbränning

Våra bränsleboosters effektiviserar bränslet och förbränningen vilket ger mindre sot och avlagringar samt mer effekt.

Blyersättning

Startskottet för utvecklingen var att ta fram en tillsats som ersatte bly, men vi nöjde oss inte där utan fortsatte arbeta för att effektivisera och optimera din motors förutsättningar för ett långt liv.

Motverkar Paraffinering

När temperaturerna sjunker finns det risk för att dieseln paraffinerar sig, Tri-Pak minskar risken för paraffinering.

Motverkar Isproppar

Tack vare ett stabilare bränsle och ett bränslesystem fritt från kondens minskar risken för isproppar i bränslesystemet.

Stabiliserar bränslet

Så att du kan förvara dina fordon över säsongen med bibehållen bränslekvalitet.

Mindre Utsläpp

Med ett bränslesystem och en motor i toppskick samt en effektiviserad förbränning minskar utsläppen från din motor.

K-Skydd

Våra tillsatser stabiliserar bränslet och motverkar kondens. Med ett bränslesystemet fritt från kondens minskar risken för korrosion.

TRI-PAK® Bränsletillsats Bensin-Booster

TRI-PAK® Bränsletillsats ”Bensinbooster”, Since 1984 – Branschledande och komplett bensintillsats.

Tri-Pak:s bränsletillsats stabiliserar bränslet och höjer Oktan – talet. Ökar din motors prestanda till följd av oktanhöjande egenskaper och bidrar till bättre smörjning vid förbränning. Samtidigt rengör den ditt bränslesystem och smörjer det. Bensinboostern effektiviserar din motor och minimerar utsläpp samt ökar förbränningen.

Tri-Pak:s bränsletillsats agerar även blyersättning och K-Skydd samt motverkar isproppar. En flaska räcker till 350L drivmedel och förbättrar alla bensin- och spritbränslen. Kan användas för att stabilisera bränsle och motverkar problem vid säsongsförvaring. TRI-PAK® tillverkas med precision i Dalarna, Sverige sedan 1984.

TRI-PAK® Bränsletillsats Diesel-booster

TRI-PAK® Bränsletillsats ”Dieselbooster”, Since 1984 – Branschledande och komplett dieseltillsats.

Tri-Pak:s bränsletillsats stabiliserar bränslet och höjer Cetan – talet. Ökar din motors prestanda till följd av cetanhöjande egenskaper och bidrar till bättre smörjning vid förbränning. Samtidigt rengör den ditt bränslesystem och smörjer det. Dieseltillsatsen effektiviserar din motor och minimerar utsläpp samt ökar förbränningen vilket minskar underhåll av ditt EGR – system och minskar risken för att ditt Dieselpartikelfilter (DPF) sätts igen.

Tri-Pak:s bränsletillsats motverkar flera vanligt förekommande problem som algbildning, paraffinering och isproppar. En flaska räcker till 350L drivmedel och förbättrar alla dieselbränslen. Kan användas för att stabilisera bränsle och motverkar problem vid säsongsförvaring. TRI-PAK® tillverkas med precision i Dalarna, Sverige sedan 1984.