Tri-Pak Dieselbooster –
Din kompletta bränsletillsats för diesel

Tri-Pak Dieselbooster är en välbeprövad lösning för att förbättra bränsleekonomi, rengöra bränslesystemet och reducera utsläpp. Den kompletta tillsatsen höjer cetantalet för en mer effektiv förbränning, minskar risken för algbildning, paraffinering och isproppar, samt ökar livslängden på både EGR-system, bränslesystem och Dieselpartikelfilter. För en bättre motorprestanda och ökad effektivitet, tillsätt Tri-Pak Dieselbooster till bränsletanken och upplev resultatet. Det är lätt att använda och kompatibelt med alla dieselbilar.

Upplev den förbättrade prestandan, kraften och accelerationen med Tri-Pak Dieselbooster.

Fördelar med Tri-Pak Dieselbooster

Klicka på var fördel för att läsa mer om vad Tri-Paks kompletta bränsletillsats gör för din diesel. 

Komplett Allt-i-ett tillsats

Tri-Pak Dieselbooster erbjuder en komplett allt-i-ett lösning för dieselbränslet. Den förbättrar bränsleekonomin, rengör bränslesystemet och minskar utsläpp. Boostern höjer också cetantalet för bättre förbränning och smörjning, tack vare den effektivare förbränningen och rena systemet ökar livslängden på EGR-system, bränslesystem och Dieselpartikelfilter. Doseras enkelt direkt i tanken och kompatibel med alla dieselmotorer, är Tri-Pak den mest kompletta lösningen för ett mer optimalt bränsle.

Koncentrat som räcker till 350l

Tri-Pak är en mycket koncentrerad lösning som räcker upp till 350 liter bränsle. Denna höga koncentration gör det möjligt för Tri-Pak att hålla längre och kräver mindre dosering för goda resultat. Det innebär mer bränsleoptimering för pengarna och en enklare lösning för att upprätthålla en hög bränslekvalitet. Tri-Pak är kostnadseffektivt och den mest uppskattade tillsatsen för att förbättra bränsleekonomi och prestanda.

Rengör

Tri-Pak Dieselbooster är utformad för att rengöra bränslesystemet från sot, avlagringar och annat som kan påverka fordonets prestanda. Genom att använda dieselboostern regelbundet kan du säkerställa att ditt bränslesystem är fritt från blockeringar, alger, och oönskade föroreningar. Resultatet blir en mer effektiv förbränning och bättre motorprestanda. Få mer ut av ditt fordon och med Tri-Pak Dieselbooster idag!

Höjer Cetantalet

Tri-Pak dieselbooster är en allt-i-ett-lösning som bland annat hjälper till att höja cetantalet i dieselbränslet. Detta leder till en mer effektiv förbränning och bättre smörjning av motorn, vilket i sin tur ökar fordonets prestanda och minskar risken för motorns slitage. Med Tri-Pak Dieselbooster kan du förvänta dig en jämnare och mer kraftfull körning, samt en längre livslängd för din dieselmotor. Tillsätt enkelt Tri-Pak i din bränsletank och upplev förbättringar i motorns prestanda och livslängd.

Smörjer hela bränslesystemet

Med Tri-Pak dieselbooster säkerställer du att ditt bränslesystem är ordentligt smort. Vår unika blandning av utvalda smörjande ämnen hjälper till att förbättra bränslets prestanda och öka livslängden på din motor.

Ett smort bränslesystem innebär en mjukare och jämnare drift av motorn, mindre slitage och förbättrad bränsleekonomi. Dessutom minskar risken för störningar i hela ditt bränslesystemet.

Effektivare förbränning

Tri-Pak Dieselbooster ger en mer effektiv dieselmotor. Genom att smörja hela bränslesystemet från tank till avgas och höja cetantalet, förbättrar Tri-Pak förbränningen och gör att din dieselmotor arbetar på ett mer optimal sätt. Upplev en kraftfull och ekonomisk körning med vår allt-i-ett lösning, Tri-Pak Dieselbooster.

Motverkar Parafinering

Tri-Pak Dieselbooster motverkar parafinering! Med vår unika blandning av utvalda ämnen förhindrar vi parafinering av dieselbränslet, så att din dieselmotor alltid har ett optimalt bränsle i tanken. Kör säkert och effektivt med Tri-Pak Dieselbooster året runt.

Köld-skydd

Tri-Pak dieselbooster – Ett effektivt köldskydd för din diesel! Med vår hemliga blandning motverkar vi både parafinering och isproppar. Detta säkerställer en jämn och problemfri förbränning även under de kallaste vintermånaderna.

Upplev en trygg och effektiv körning med Tri-Pak Dieselbooster.

Rengör och Rensa ditt Dieselpartikelfilter DPF med Tri-Paks Diesel tillsats

Här testar vi och visar hur du kan rengöra ditt dieselpartikelfilter med hjälp av Tri-Pak.

Förbättra din diesels prestanda och förläng fordonets livslängd med Tri-Pak Dieselbooster

Hur doserar man Tri-Pak Dieselbooster?

  • För alla bränslen: Dieselboostern är lämplig för alla dieselbränslen.
  • Enkelt att använda: Tillsätt ca 70 ml eller ett skalstreck av dieselboostern till varje 50 liter diesel för ett komplett bränsle. Vid tank med hög andel RME och Vintertid rekommenderas dubbeldos.
  • Tävlingsbruk: Tillsätt 60 ml till 10 liter, då ökar cetantalet 7 punkter.
  • Problemlösande rengöring: Tillsätt 250 ml till 50 liter bränsle.