GLAD MIDSOMMAR!

15% PÅ ALLT I BUTIKEN

GLAD MIDSOMMAR!

15% PÅ ALLT I BUTIKEN

dieselbooster

Tri-Pak Diesel Booster 500ml

(5 kundrecensioner)

211 kr

Tri-Pak Bensin Booster 500ml

(10 kundrecensioner)

211 kr

Redan 1984 började vi optimera motorer med hjälp av våra kompletta bränsletillsatser.
Idén kom till för att erbjuda en marknadsledande blyersättning till äldre bilar då bränslebolagen började tillverka bensin utan bly, men vi nöjde oss inte med bara blyersättning…

Allteftersom andelen förnybart bränsle ökar på våra mackar så blir Tri-Pak än viktigare.

Vår bränsletillsats kompletterar handelsbränslet och gör att du kan vara trygg i att kvalitén räcker till även för din finaste pärla!

Tri-Pak smörjer, rengör och optimerar hela ditt bränslesystem och motor.

För dig som är medveten

Att ha ett fordon som du lagt ner din själ i gör att energin du ger maskinen och kvaliteten på den när du tankar är livsviktig. Med hjälp av Tri-Pak kan du alltid vara säker på att ditt fordon får i sig rätt näring och rätt medicin, vilken pump du än står vid. En optimerad prestanda genom mer effektiv förbränning och rätt ämnen gör att du kan njuta fullt ut vid underbara körningar med fokus på just körningen.

Med Tri-Pak får du mer att använda istället för att skruva och det har vi med stolthet kunnat säga ända sedan starten 1984.

För dig som är medveten

Att ha ett fordon som du lagt ner din skäl i gör att energin du ger maskinen och kvaliteten på den när du tankar är livsviktig. Med hjälp av Tri-Pak kan du alltid vara säker på att ditt fordon får i sig rätt näring och rätt medicin, vilken pump du än står vid. En optimerad prestanda genom mer effektiv förbränning och rätt ämnen gör att du kan njuta fullt ut vid underbara körningar med fokus på just körningen.

Med Tri-Pak får du mer att använda istället för att skruva och det har vi med stolthet kunnat säga ända sedan starten 1984.

Tri-Fam Nyhetsbrev

När du skriver upp dig på nyhetsbrevet så får du en rabattkod på 10% som välkomstpresent, denna kan du använda på ett köp.

Som om inte det vore nog så kommer du vara först med att höra nyheter, få matnyttig information och självklart kampanjer & erbjudanden.