Nyheter och matnyttig information

Vi träffar Niklas Lilja

Vi träffar Niklas Lilja

I början av oktober så hörde Niklas av sig till oss med prestanda relaterade frågor om Tri-Pak. Vi kände igen hans namn och bestämde oss för att hälsa på för att göra ett reportage. Niklas provade vår Bensin Booster och därefter bokade vi upp ett datum för att ses och dokumentera hans upplevelser med produkten och hans sjukt balla bygge.

läs mer
Säsongsförvaring

Säsongsförvaring

Nu har hösten dragit in över vårt avlånga land och detta innebär som bekant ett säsongsskifte. Vi som har maskiner, leksaker och fordon vi älskar vet att det krävs mer än bara ett tak att ställa dessa älsklingar under för att hålla dem fräscha under förvaringen.

läs mer
Information kring nya regelverk

Information kring nya regelverk

Här kommer lite information om hur du kan komma att påverkas av de nya regelverken för inblandning av biobränslen i bensin och diesel. Vi har dessutom sammanställt några länkar där du kan läsa än mer ingående om detta längre ner.

läs mer
tri-pak-bränsletillsats

Tri-Fam nyhetsbrev

När du skriver upp dig på nyhetsbrevet så får du en rabattkod på 10% som välkomstpresent, denna kan du använda på ett köp.

Som om inte det vore nog så kommer du vara först med att höra nyheter, få matnyttig information och självklart kampanjer & erbjudanden.